首页 新闻 赞助 找找看

如何取出viewstate中的值,并且还原

0
[已解决问题] 解决于 2015-06-18 21:56
<input type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="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" />
</div>

如图,

 


怎么把它在后台取出来,并且还原成控件和值的形式

asdfgqq的主页 asdfgqq | 初学一级 | 园豆:8
提问于:2015-05-27 12:47
< >
分享
最佳答案
0
奖励园豆:5
dudu | 高人七级 |园豆:31075 | 2015-05-27 14:10

Note   You may be able to get away with loading your controls in the Page_Load event handler and maintaining the view state properly. It all depends on whether or not you are setting any properties of the dynamically loaded controls programmatically and, if so, when you're doing it relative to the Controls.Add(dynamicControl) line. A thorough discussion of this is a bit beyond the scope of this article, but the reason it may work is because the Controls property's Add() method recursively loads the parent's view state into its children, even though the load view state stage has passed.

请问上面这段话是什么意思?

 

asdfgqq | 园豆:8 (初学一级) | 2015-05-27 21:25
其他回答(3)
0

你的表单够大呀,这么多数据。

你在Request中的QueryString 和 Form中就可以拿到数据了,无需解析这个东西。

| 园豆:780 (小虾三级) | 2015-05-27 14:30
0

不明白,你是不会语法?再说了,控件状态是控件本身自己维护的。。。

顾晓北 | 园豆:10844 (专家六级) | 2015-05-27 15:33
0

数据挺大的啊。  不过没明白楼主什么意思。 是要清空?

请叫我头头哥 | 园豆:9382 (大侠五级) | 2015-05-28 11:19
清除回答草稿
   您需要登录以后才能回答,未注册用户请先注册